Пакетний аналіз фраз від Serpstat дозволяє оцінити фрази за 9 SEO-метриками, 9 показниками для посилань та 5 баз даних одночасно. Завантажуйте потрібні ключові фрази списком у кілька кліків, отримуйте дані та заощаджуйте час на аналітиці.
Працюєте над великими SEO-проектами та хочете заощадити час на аналізі ключових фраз? Спробуйте швидкий спосіб порівняти до 100 000 ключових фраз у рамках одного звіту.

Пакетний аналіз фраз: як проаналізувати список запитів

Збір та аналіз ключових слів списком

Працюєте з великими проектами та немає часу для аналізу пошукових слів окремо? Тим паче, якщо ви вивантажили тисячі фраз за допомогою інструментів для підбору ключових слів, схожих фраз або пошукових підказок. Пакетний аналіз фраз дозволить аналізувати до 100 000 фраз у межах одного проекту.

Введіть потрібні ключові фрази списком вручну або імпортуйте у форматі txt або csv. Аналізуйте фрази за 5 показниками, а також будь-яким регіональним базам Google.

Скористайтеся гнучкими параметрами фільтрації

Бажаєте порівнювати ключові фрази з огляду на індивідуальні налаштування за 18 показниками? Опція фільтрації у Пакетному аналізі дозволить провести перевірку ключових слів та дати оцінку фрази за показниками вартості, частотності, кількості результатів, рівня конкуренції, кількості слів у ключовій фразі, топонімам та інших.

Вказуйте чіткі критерії за фразою, наприклад — «вартість від і до», «частотність — більше ніж», «спецелементи у видачі — містять типи». Отримуйте кастомізовані дані за кожною фразою та використовуйте їх для підвищення ефективності ваших SEO-кампаній.

Оновлення даних за списками фраз

Робите ставки на певні фрази вашого проекту? Бажаєте провести аналіз ключових слів та моніторити як змінюються показники за групами фраз, щоб раціонально витрачати бюджет?

Спробуйте можливість оновлення даних за списками, щоб бачити аналітику фраз у вибраних пошукових системах за такими показниками:
частотність
кількість результатів у пошуку.
конкуренція у РРС
складність
вартість

Оновлення частотності

Потрібно зібрати дані про частотність і тренд за фразою в Google за рік? Бажаєте бачити динаміку за певний місяць?

У звіті про Динаміку частотності ви побачите дані щодо змін частотності кожної фрази згідно Google Ads. Дані засновані на середній кількості показників за ключовою фразою за останній рік.

Формування звіту

У вашому проекті є спеціальна система пріоритетності показників? Бажаєте поставити у звіті кастомізований порядок стовпців?
В рамках інструмента Пакетний аналіз фраз можна скористатися опцією налаштування відображення звіту. З його допомогою можна організувати черговість стовпців з даними в потрібному порядку, або забрати відображення певних стовпців.

Отриманий звіт можна вивантажити у будь-якому текстовому форматі для подальшої роботи з пошуком ключових слів.

Надсилання ключових слів на моніторинг позицій або кластеризацію

Виявили перспективні фрази і хочете відправити їх на кластеризацію або запустити моніторинг позицій, для більш детальної роботи, не виходячи зі звіту Пакетного аналізу? Потрібна перевірка ключових слів у розрізі Моніторингу позицій та Кластеризації?

Заощаджуйте час: виберіть відповідні фрази, просто позначивши їх галочками, потім запустіть моніторинг або кластеризацію, не перемикаючись на інші інструменти і не виходячи зі звіту.

Завдання, які можна вирішити, використовуючи Пакетний аналіз фраз від Serpstat

Аналіз ключових фраз списком до 100 000 одиниць
Оцінка SEO-ефективності фраз за 18 показниками та 5 регіональними базами
Вибір ефективних ключових фраз для рекламних кампаній та оптимізаці
Вибір найперспективніших регіонів для просування
Найбільші бази даних видачі Google та власний індекс посилання:

Ключові переваги Serpstat

доменів
1.69 В
оголошень
28,86 М
ключових фраз
5.2 В
баз даних Google
230
посилань
952 В
доменів, що посилаються
168 М
Швидко аналізуйте масивні списки ключових фраз і заощаджуйте час та гроші. Завантажуйте списки до 100 000 фраз і отримуйте точні дані щодо показників вартості, конкуренції в РРС, частотності та інших. Оперативно збирайте дані та впроваджуйте у свої проекти, щоб підвищити ефективність. Дізнайтесь більше про можливості інструменту Пакетний аналіз ключових фраз, записавшись на безкоштовну 30-хвилинну консультацію.

Готові спробувати?

Швидко та ефективно проводьте пакетний аналіз фраз для оптимізації ваших проектів

FAQ. Поширені питання про Пакетний аналіз фраз

1. Кому потрібний пакетний аналіз ключових фраз?

Пакетний аналіз ключових фраз — це зручний інструмент для роботи з великими проектами. З його допомогою можна проаналізувати до 100 000 ключових фраз за один раз. Інструмент буде корисний інхаус SEO-фахівцеві, який веде великі проекти. Крім того, інструмент буде корисним для роботи агентств, які ведуть одночасно кілька проектів, оскільки Пакетний аналіз ключових фраз дозволяє суттєво скоротити час на оцінку даних.

2. У якому форматі краще експортувати?

Інструмент Пакетний аналіз ключових фраз від Serpstat дозволяє експортувати дані у 6 форматах:

  • CSV Open Office, Libre Office;
  • CSV Microsoft Excel;
  • XLS Microsoft Excel;
  • XLSX Microsoft Excel;
  • Google Sheets;
  • PDF.

Залежно від того, який обсяг даних потрібно вивантажити, а також від того, що ви плануєте робити зі звітом надалі, можна вибрати найбільш підходящий формат. Для роботи з великими проектами підійдуть формати CSV — можливе вивантаження звітів обсягом до 1 мільйона рядків. XLS, XLSX, та Google Sheet підійдуть для проектів середнього розміру, оскільки діє обмеження до 65 та 75 тисяч рядків відповідно. Для вивантаження малого обсягу даних, наприклад, при складанні звіту для клієнта, можна використовувати PDF-формат з обмеженням у 2 тисячі рядків.

3. Як правильно відфільтрувати запити?

У Пакетному аналізі ключових фраз ви можете відфільтрувати запити, залежно від цілей та завдань вашого проекту. Гнучка система фільтрації дозволяє сортувати дані за 18 параметрами. Щоб правильно відфільтрувати запити, рухайтеся наступними кроками.


Крок 1. Виберіть один із параметрів:

  • Частотність
  • Вартість;
  • Кількість результатів;
  • Рівень конкуренції;
  • Кількість слів у ключовій фразі;
  • Спецелементи у видачі;
  • Тип пошукової системи;
  • Фільтрування за топонімами;
  • Ключові фрази.


Крок 2. Виберіть відповідність даних одному з параметрів:

  • Між;
  • Більше ніж;
  • Більше або дорівнює;
  • Менше ніж;
  • Менше або дорівнює;
  • Рівно;
  • Не дорівнює.


Крок 3. Введіть числові показники у відповідне поле


Крок 4. При необхідності додайте додаткові параметри для аналізу, натиснувши кнопку «і/або» і повторіть процедуру створення фільтра.


Крок 5. Коли всі налаштування фільтра встановлені, натисніть кнопку «Застосувати» та отримайте звіт, параметри якого ідеально відповідають завданням вашого проекту.

4. Як зробити аналіз сайту за ключовими словами?

Залежно від кількості ключових фраз, які потрібно проаналізувати, ви можете вибрати інструмент Пакетного аналізу ключових фраз або інструмент Аналіз ключових фраз. Для старту роботи з Аналізом ключових фраз введіть цікаву для вас фразу в пошуковий рядок на головній сторінці Serpstat і натисніть «Пошук». Потім знайдіть у лівій колонці той інструмент, який більше відповідає вашим завданням, та користуючись підказками у тултипах, аналізуйте дані вашого проекту.


Для Пакетного аналізу фраз кроки будуть наступними:


Крок 1. Зайдіть в інструмент Пакетного аналізу фраз і натисніть кнопку «Додати проект». Введіть ім'я проекту та внесіть необхідні ключові фрази: вручну або імпортуйте списком.


Крок 2. Виберіть до 5 регіональних баз у Google, а також показники, за якими хочете проаналізувати фрази (частотність, складність, вартість, конкуренція в РРС та кількість результатів). Натисніть кнопку «Створити».


Крок 3. Додайте фільтрацію звіту. Докладніше про це — у попередньому пункті FAQ.


Крок 4. Вивантажте дані в одному з шести форматів, для подальшої роботи над ними в рамках вашого проекту.

Докладно про те, як створювати проекти, можна дізнатися у статті та відео. Якщо ви хочете протестувати інструмент, залиште заявку на безкоштовну демонстрацію Пакетного аналізу фраз.

5. Як дізнатися ключові слова конкурента?

Щоб дізнатися ключові слова для сайту конкурентів, скористайтесь інструментом Аналіз домена онлайн онлайн аналіз від Serpstat.


Крок 1. Введіть необхідний домен у пошуковий рядок на головній сторінці сервісу, а також пошукову систему та регіон та натисніть «Пошук».


Крок 2. У лівій колонці, де описано набір інструментів, виберіть Аналіз сторінок, потім SEO-аналіз та Ключові слова.


Крок 3. У звіті ви побачите список ключових фраз, за ​​якими даний домен ранжується в топ-100 Google.

Інструмент Аналіз домену дозволить не тільки отримати список ключових фраз конкурента, але й покаже докладні дані щодо складності, позиції, частотності, трафіку, вартості, рівня конкуренції за фразами.

6. Як знайти ключові слова в тексті?

Для високого ранжування в пошукових системах дуже важливо використовувати правильні ключові слова у контенті. Ключові слова дозволяють користувачам знаходити сторінки, релевантні їхньому запиту. Тому при написанні текстів варто користуватися спеціалізованими сервісами для вибору ключових слів. Парсер ключових слів Serpstat дозволяє підібрати ключові слова для будь-якого домену або тематики за кілька кліків.
Щоб зробити вибір ключових слів, виконайте такі кроки:


Крок 1. Введіть домен або ключову фразу в рядок пошуку на головній сторінці Serpstat. Виберіть пошукову систему та регіон, а потім натисніть кнопку «Пошук».


Крок 2. У сумарному звіті, який відкриється, виберіть звіт «Ключові слова для SEO», потім отримайте дані за ключовими словами у вигляді списку. Аналізатор Serpstat відображає лише ті слова, які входять до топ-100 Google.


Крок 3. Виберіть ті слова та фрази, які підходять вам за показниками вартості, складності, частотності, конкуренції та відфільтруйте для подальшого використання у ваших проектах.

За допомогою інструмента Підбір фраз ви зможете знайти фрази, які підійдуть для побудови ефективної SEO-кампанії в залежності від ваших цілей.

Персональна демонстрація
Залиште заявку, і ми проведемо для вас персональну демонстрацію сервісу, надамо пробний період і запропонуємо комфортні умови для старту використання інструменту
Open support chat

Introducing Serpstat

Find out about the main features of the service in a convenient way for you!

Please send a request, and our specialist will offer you education options: a personal demonstration, a trial period, or materials for self-study and increasing expertise — everything for a comfortable start to work with Serpstat.

Name

Email

Phone

We are glad of your comment
I agree to Serpstat`s Privacy Policy.

Thank you, we have saved your new mailing settings.

mail pocket flipboard Messenger telegramm